Att välja visningsläge för Shopify POS

Du kan konfigurera Shopify POS till att använda ljust eller mörkt läge. Det ljusa läget visar mörk text mot en ljus bakgrund medan det mörka läget visar ljus text mot en mörk bakgrund.

Du kan välja vilket läge du vill att Shopify POS ska använda eller så kan Shopify POS använda din iOS-enhets inställningar.

Obs! Ljust läge är endast tillgängligt för enheter med iOS 13 eller högre.

Konfigurera visningsläget

1. Tryck på knappen i Shopify POS-appen och tryck sedan på Inställningar > Mörkt/ljust läge.

2. Tryck på det läge du vill att Shopify POS ska använda eller aktivera Använd enhetsinställningar.