Konfigurering av presentkort

Obs! Presentkort finns tillfälligt tillgängliga för försäljning i alla Shopifys prenumerationsplaner för att hjälpa dig att minska effekterna av nya händelser i din butik. Mer information finns under Vanliga frågor om presentkort. Om du vill lägga till presentkort i din butik, se Lägg till eller uppdatera presentkortsprodukter.

Presentkort kan vara ett bra sätt att öka din försäljning och sprida budskapet om din butik när dina kunder införskaffar dem till nära och kära.

Om du vill sälja fysiska presentkort måste du köpa dem från Shopify Hardware Store.

Aktivera betalning med presentkort

Din butik måste använda Shopify POS på en iPad för att acceptera kreditkortsbetalningar.

Steg:

Beställa fysiska presentkort

Du kan välja din design och beställa fysiska presentkort från Shopifys hårdvarubutik:

Tillgänglighet för fysiska presentkort efter land.
Presentkortsalternativ Tillgänglighet
Varumärkesanpassade presentkort i plast USA, Kanada, Storbritannien, Irland och Australien
Shopify-designade presentkort i plast USA, Kanada, Storbritannien, Irland och Australien
Varumärkesanpassade presentkort i papper USA, Kanada, Storbritannien och Irland
Shopify-designade presentkort i papper USA, Kanada, Storbritannien och Irland
Presentkortsfodral USA, Kanada, Storbritannien och Irland

Steg:

1. Tryck på > Inställningar > Betalningsinställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Presentkort.

3. Tryck på Köp fysiska presentkort för att se Shopifys hårdvarubutik,där du kan välja din presentkortsdesign och ange vilken kvantitet du vill köpa.