Organisera din startskärm genom att lägga till brickor

Startsidan i Shopify POS-appen har ett smart rutnät som är en uppsättning konfigurerbara paneler som visar olika resurser. Du kan lägga till paneler som representerar produkter som används ofta, kollektioner, tredjepartsappar eller funktioner. Om en tredjepartsapp har flera funktioner, kan du välja vilken funktion panelen ska utföra.

Du kan lägga till ytterligare sidor och gruppera paneler på dessa sidor och ordna om panelpositioner på varje sida.

Om du vill lägga till brickor måste du vara butiksägare eller en medarbetare med full behörighet till butiken.

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

Lägg till paneler

1. På startskärmen i appen Shopify POS klickar du på Lägg till bricka i rutnätet.

2. Välj den artikel som du vill lägga till på din startsida från den tillgängliga listan.

3. Lägg till ytterligare brickor och tryck sedan på Klar.

Ta bort brickor

1. På startskärmen i Shopify POS-appen, tryck på och håll in en bricka tills den börjar skaka.

2. Tryck på x i hörnet av brickan och tryck sedan på ta bort.

3. Klicka på Klar.

Redigera paneler

1. På startskärmen i Shopify POS-appen, tryck på och håll in en bricka tills den börjar skaka.

2. Tryck på ... i hörnet av panelen och välj sedan färg (gul, grön, blå, grå eller orange).

3. Klicka på Klar.