Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

Modellnummer: TSP143IIIU

Krav

För att kunna använda den här maskinvaran med din Shopify-butik måste du uppfylla följande krav:

• det helt nya Shopify POS
  • en kompatibel iPad eller iPhone som kör iOS 12.2 eller högre ELLER en kompatibel Android-enhet som kör version 5.0 (Lollipop) eller högre

Köpställen för Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

Star Micronics TSP100USB är inte tillgänglig från Shopifys maskinvarubutik, men du kan köpa den direkt från Barcodes Inc.

Köp skrivarpapper

Den här skrivaren använder termiska pappersrullar med följande mått:

• Bredd 3 1/8" (80 mm)
  • En maxlängd på 230 fot (70 m)

För en beskrivning av hur du laddar kvittoskrivaren, se instruktionerna i tillverkarens maskinvaruhandbok.

Installera Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

TSP100USB ansluts till ditt nätverk med en USB-kabel.

Steg:

1. Anslut kvittoskrivaren till APG Vasario 320-seriens kassalåda med hjälp av kassalådans sladd.

2. Anslut kvittoskrivaren till USB-porten på din router, med en USB-kabel. Detta gör att skrivaren kan upptäckas i Shopify POS-appen.

När du har anslutit din skrivare, glöm inte att:

Obs! Har du problem med din skrivare? Kontakta Star Micronics-supporten för att få hjälp.

Begränsningar när du använder Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

Shopify POS har ett exklusivt, 1-till-1-förhållande med Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare, vilket betyder att:

• du inte kan ansluta flera iPads till samma skrivare,

• Shopify POS inte fungerar med flera skrivare samtidigt.