Personlig försäljning med Shopify POS Classic

Shopify POS-appen för iOS och Android är ett POS-försäljningssystem som du kan använda för att personligen sälja dina produkter.

Shopify POS-app på en iPad, iPhone och Android-enhet

Du kan använda de grundläggande funktionerna i Shopify POS för att sälja nästan var som helst, inklusive i traditionella butiker, på marknader och i popup-butiker. Använd Shopify POS för att skapa en varukorg för varje kund. Du kan också anpassa varukorgen, till exempel genom att lägga till eller ta bort produkter eller genom att använda en rabatt. När varukorgen är färdig kan du acceptera betalning med flera olika betalningsmetoder.

Shopify POS synkroniserar med Shopify för att följa dina order och ditt lager på alla dina kassasystem, online-butiken och andra aktiva försäljningskanaler. Du kan även visa och hantera din butiksbeställningar från appen.

För att skapa en komplett upplevelse av detaljhandelsbutiken kan du uppgradera din butik till Shopify-planen. På så sett kan du ansluta din Shopify POS-app till ytterligare detaljhandelsmaskinvara, såsom en streckkodsläsare eller en kassalåda. Shopify-planen har även funktioner som hjälper dig hantera din butik mer effektivt, såsom att tilldela personal-PIN-koder och kassaskift.