Fysiska presentkort

Obs! Presentkort finns tillfälligt tillgängliga för försäljning i alla Shopifys prenumerationsplaner för att hjälpa dig att minska effekterna av nya händelser i din butik. Mer information finns under Vanliga frågor om presentkort. Om du vill lägga till presentkort i din butik, se Lägg till eller uppdatera presentkortsprodukter.

Med Shopify POS kan du sälja fysiska presentkort. Du kan välja mellan olika utföranden i Shopifys maskinvarubutik eller använda din egen design. Vi tillverkar dina presentkort på beställning:

Presentkort finns tillgängliga i Shopifys maskinvarubutik

Dina kunder kan använda sina presentkort för att göra köp från din butik både personligen och online. Om du vill veta mer om var dina kunder kan lösa in sina presentkort, se Försäljningskanaler som stöder presentkort.

Krav för att använda fysiska presentkort med Shopify POS

Obs! Presentkort finns tillfälligt tillgängliga för försäljning i alla Shopifys prenumerationsplaner för att hjälpa dig att minska effekterna av nya händelser i din butik. Mer information finns under Vanliga frågor om presentkort. Om du vill lägga till presentkort i din butik, se Lägg till eller uppdatera presentkortsprodukter.

Du måste Aktivera presentkort i Shopify POS för att kunna använda ett fysiskt presentkort med Shopify POS.

Köpställen för fysiska presentkort

Du kan välja din design-och beställningskort med fysiska presentkort från Shopify Hardware Store.