Enhetsstativ för Shopify kassasystem

Shopify stöder en rad dedikerade enhetsstativ för enklare visning och interaktion, oavsett om du står vid en disk eller går omkring i din butik.

När du köper ett maskinvarukit från Shopify kan du ange vilken typ av stativ du behöver när du beställer.

Stödda iPad-stativ tillgänglighet efter land.
iPad-stativ Modellnummer Tillgänglighet
POS Tablet-stativ (USB-C) S2102A Kanada, USA
Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) för iPad 9.7" S1803 Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien, USA
Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) för iPad 10.2" / Air 10.5" S1803 Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, USA
@Rest stativ NISAR118 eller H234 Kanada
WindFall iPad-stativ 9.7" Ingen Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien
WindFall iPad-stativ 10.2" Ingen Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien
Eddy Tablet-stativ Ingen Kanada, Irland, Singapore, Storbritannien, USA
Studio Proper universellt surfplattestativ SPEKUPOSPVS3 Australien, Nya Zeeland, Singapore
Bosstab Touch Nexus Universellt surfplattestativ Ingen Australien, Nya Zeeland
Bouncepad Click-surfplattestativ Ingen Kanada, Irland, Storbritannien, USA

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning)

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) är endast tillgängligt för handlare i länder som stöds.

Shopify POS Tablet-stativ (Lightning)

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) är utformat för kassa på en disk.

Stativet har två delar: ett fodral för iPad och en bas.

Montera stativet genom att föra in din iPad i fodralet och sedan fästa fodralet i basen. Om du vill fästa stativet permanent i en bänkskiva så kan du köpa en monteringssats från Shopifys maskinvaruaffär i USA, Kanada, Storbritannien eller på Irland. Monteringskitet medföljer automatiskt när du köper Lightning Countertop Kit (Starter).

iPad:en laddas när den är på basen. Du kan även ladda andra enheter, till exempel dockningsstationen för läsaren för kontaktlösa betalkort och smartkort genom att använda USB-A-portarna på basen. Portarna passar bäst för att ladda enheter med mindre batterier, till exempel kortläsare och telefoner.

När en kund betalar kan du vrida iPad mot dem så att de kan godkänna betalningen eller ange sin e-postadress.

Shopify POS Tablet-stativet (Lightning) för iPad 9.7" är kompatibelt med följande iPads på 9.7 tum:

• iPad (5:e och 6:e generationen)
  • iPad Pro (9.7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

Shopify POS Tablet-stativet (Lightning) för iPad 10.2"/Air 10.5" är kompatibelt med följande iPads:

• iPad (7:e och 8:e generationen)
  • iPad Air (3:e generationen)

Ställ in Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning)

1. Ta bort ändstycket från fodralet.
  2. Sätt in iPad i fodralet.
  3. Byt ut ändstycket.
  4. Valfritt: Montera stativet på en bänkskiva genom att använda två M5-bultar. Du måste borra hålen i bänkskivan och sätta in bultarna underifrån i stativet.
  5. Anslut nätadaptern.
  6. Lägg till höljet över laddningskontakterna på basen för att montera det. Justera magneterna på höljet och basen tills de ansluts.
  7. Flytta skjutreglaget till låspositionen på basens baksida för att förhindra att höljet tas bort från basen.

POS Tablet-stativ (USB-C)

Kassasystems surfplattestativ (USB-C)

Utvecklingen för att inkludera kompatibilitet med Shopify-surfplattefäste (USB-C) expanderas för att passa USB-C-surfplattor i olika storlekar, från 10,9" till 12,9". Ett valfritt anslutningsnav kan användas tillsammans med stativet.

Shopify kassasystems surfplattestativ (USB-C) är kompatibel med följande enheter:

• iOS-surfplattor

• iPad Pro 12.9” - 3:e, 4:e, 5:e, 6:e generationen
    • iPad Pro 11” - 1:a, 2:a, 3:e generationen
    • iPad 10:e generationen
  • Android-surfplattor

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)

@Rest iPad Stand från Heckler Design

Modellnummer: HDAR118 eller H234 - Endast tillgänglig i Kanada.

Stativet @Rest passar alla iPad-enheter och gör det möjligt för dig att använda en visningsvinkel på 30 eller 60 grader. Den är tillverkad av tjockt stål och är utformad för att sitta på plats där du använder den mest.

Installera @Rest iPad Stand

Följ dessa steg för att installera Rest iPad Stand.

Steg:

1. Fäst de fyra självhäftande fötterna på stativets botten för att skydda bänkskivan.
  2. Vrid stativet åt höger upp och bestäm vilken sida du ska vila din iPad på. Den ena ger dig en visningsvinkel på 30 grader och den andra 60 grader.
  3. Sätt i de två vilopinnarna i hålen på den sida du har valt.
  4. Valfritt: Du kan sätta den stora självhäftande dynan på stativet innan du sätter din iPad på plats.

Se installationsvideon på tillverkarens webbplats för mer information.

Studio Proper universellt surfplattestativ

Det universella surfplattestativet från Studio Proper är ett stöd för din enhet som växlar snabbt mellan handlar- och kundvy. Setet innehåller en surfplatteadapter och ett Connect POS Pivot-stativ.

Studio Proper universellt surfplattestativ

Det låga bänkstativet är utformat för att smälta in i inredningen i alla miljöer. Enheten kan monteras ner eller fästas säkert på nästan vilken bänkskiva som helst. Du kan montera enheten på stativet med en enkelt vridning och ett klick.

Det universella surfplattestativet från Studio Proper är kompatibelt med alla iPads och surfplattor som har en plan bakre yta på 2,4 tum x 3,5 tum eller större.

Produktspecifikationer

• Tillverkare: Studio Proper
  • Höjd: 2,76"
  • Bredd: 2,76"
  • Djup: 2,71"
  • Vikt: 1,1 lbs

Touch Nexus universal tablet-stativ

Touch Nexus universella surfplattestativ är ett stöd för din enhet som gör det möjligt för dig att snabbt växla mellan handlar- och kundvy. Setet innehåller ett monterat Nexus-stativ, självhäftande bordsmontering och skruvfästen.

Universellt surfplattestativ

Touch Nexus Universal Tablet-stativ är kompatibel med alla surfplattor som har en plan bakre yta.

Ställ in stativet Touch Nexus Universal Tablet

Touch Nexus Universal Tablet-stativ kan konfigureras på olika sätt för att tillgodose butikens behov.

Gå till snabbstartsguiden för Touch Nexus för att få uppdaterade instruktioner om installation av stativet.

Bouncepad Click-surfplattestativ

Bouncepad Click-surfplattestativ är ett stativ för din enhet som gör det möjligt för dig att snabbt växla mellan handlar- och kundvy. Stativet fästs säkert på bänkskivan med en bas med mikrosugproppar och är kompatibelt med alla surfplattor.

Bouncepad Click-surfplattestativ

Ställ in surfplattestativet Bouncepad Click

Gå till snabbstartsguiden för Bouncepad Click för att få uppdaterade instruktioner om installation av stativet.