Kvittoskrivare

En skrivare är inte nödvändig för ett Shopify POS-system, eftersom du kan skicka alla dina kvitton via e-post.

För att skriva ut papperskvitton måste detaljhandelskonfigurationen inkludera följande:

• Shopify POS på iPad eller Android (se skrivarmodell för enhetskompatibilitet)
  • Shopify-plan eller högre
  • en Star Micronics -stödd kvittoskrivare.

Stödda Star Micronics skrivarmodeller

Stödda kvittoskrivarmodeller är:

Var försiktig med modellnamn

Om du köper en USB eller LAN kvittoskrivare kanske du märker att namnet visas på skrivarens front som TSP100. Det här är inget problem, eftersom numret inte är namnet på den enskilda modellen, utan för hela sortimentet av Star Micronics-skrivare.

Om du vill bekräfta det exakta modellnumret för skrivaren som du har, leta efter den etikett som normalt är fäst på undersidan av skrivaren. Denna etikett visar:

• modellområde (TSP100)
  • serienummer
  • effektbedömning
  • modellnummer (100IIILAN eller 100USB).

Anslut skrivarkablarna

Två kablar med lite olika kontaktdon följer med ett special-kit för detaljhandel från Shopify. Den ena kabeln ansluter skrivaren till kassalådan och den andra ansluter skrivaren till routern. Se till att använda rätt kabel vid varje tillfälle.

Kvittoskrivare till kassalåda:

Shopify POS kvittoskrivare till kassalådans kabel

Kvittoskrivare till router:

Shopify POS kvittoskrivare till routerns kabel