Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

Modellnummer: 39461110

Köpställen för Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

Star Micronics TSP100USB är inte tillgänglig från Shopifys maskinvarubutik, men du kan köpa den direkt från Barcodes Inc.

Köp skrivarpapper

Alla termiska pappersrullar kommer att fungera med den här skrivaren, förutsatt att:

• Bredden är 3 1/8" (80 mm)
  • Längden inte överstiger 230 fot (70 m).

För en beskrivning av hur du laddar kvittoskrivaren, se instruktionerna i tillverkarens maskinvaruhandbok.

Installera Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

TSP100USB ansluts till ditt nätverk med en USB-kabel.

Obs! för att kunna använda den här skrivaren behöver du en router som stöder anslutningar med en USB-sladd.

Steg:

Obs: Se till att du har installerat ett WiFi-nät innan du fortsätter med installationen av kvittoskrivare.

1. Anslut kvittoskrivaren till APG Vasario 320-seriens kassalåda med hjälp av kassalådans sladd.

2. Anslut kvittoskrivaren till USB-porten på din router. Detta gör att skrivaren kan upptäckas i Shopify POS-appen.

OBS: Kvittoskrivaren måste vara ansluten till samma WiFi-nätverk som din iPad.

När du har anslutit din skrivare, glöm inte att:

Obs! Har du problem med din skrivare? Kontakta Star Micronics-supporten för att få hjälp.

Begränsningar när du använder Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare

Shopify POS har ett exklusivt, 1-till-1-förhållande med Star Micronics TSP100USB kvittoskrivare, vilket betyder att:

• du inte kan ansluta flera iPads till samma skrivare,

• Shopify POS inte fungerar med flera skrivare samtidigt.