Konfigurering av appen Shopify POS

Innan du börjar använda Shopify POS måste du konfigurera Shopify POS-appen och uppdateraPOS-inställningarna i din Shopify-admin.

I det här avsnittet

Inställningssidor i Shopify POS för iPad

Du kan styra beteendet för Shopify POS-appen från inställningssidorna. Du öppnar inställningssidorna genom att trycka på Butik:

Shopify POS-inställningssidor — Shopify POS för iPad

Obs! Vissa inställningar är bara tillgängliga om din butik är på Shopify-planen eller högre.

Butikssidan för Shopify POS för iPhone

Du kan styra beteendet av Shopify POS-appen från Butikssidan:

Shopify POS Butikssidor — Shopify POS för iPhone

Obs! Vissa inställningar är bara tillgängliga i Shopify POS för iPad och om din butik är på Shopify-planen eller högre.

Sida för betalningstyper i Shopify POS för Android

Du kan styra beteendet av Shopify POS-appen från Butikssidan:

Shopify POS Butikssidor — Shopify POS för Android

Obs! Vissa inställningar är bara tillgängliga i Shopify POS för iPad och om din butik är på Shopify-planen eller högre.