POS-inbäddade appar

Du kan lägga till nya funktioner i Shopify POS genom att installera POS- inbäddade appar. Dessa appar körs i Shopify POS och låter dig anpassa din butikskassa på flera olika sätt:

• effektivisera köp genom att lägga till kombinationer eller paket med ett enda tryck

• erbjuda sofistikerad försäljning (som "köpa en, få en gratis", gratis presenter och rabatter), grossistpriser och andra kampanjer i butiken

• lägga till nya betalningsmetoder, lojalitetsprogram och anpassad kvittoutskrivning i kassan.

De flesta POS-inbäddade appar körs endast i Shopify POS — de påverkar inte transaktioner via din webbutik eller via andra aktiva försäljningskanaler.

Installera POS-inbäddade appar

Tillgängliga POS-inbäddade appar visas i Shopify App Store i POS-kollektionen. Du kan bara installera dem via din Shopify admin — du kan inte installera inbäddade appar direkt från Shopify POS-appen (men du kan det från din Shopify-admin i din enhets webbläsare).

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Appar.

2. Klicka på besök Shopify App Store.

3. Från Shopify App Store klickar du på kollektioneroch väljer sedan Fungerar med Shopify POS.

4. När du hittar en app som du vill installera klickar du på Lägg till app för att installera den.

När du har installerat en POS-inbäddad app visas den på sidan appar i din Shopify-admin och på sidan appar i din Shopify POS-app.

Använd inbäddade appar i Shopify POS

När du har installerat POS-inbäddade appar kan du lansera dem på några olika punkter i din kassaprocess:

Faq

Kan alla anställda använda POS-inbäddade appar?
Ja. Alla anställda som har åtkomst till din Shopify POS kan använda tillgängliga inbäddade appar.

Hur kan jag radera POS-inbäddade appar?
Du kan radera inbäddade appar från sidan appar i din Shopify-admin.

Kommer jag att debiteras för att använda POS-inbäddade appar? Hur debiteras jag?
Som med alla appar i Shopify App Store är vissa POS-inbäddade appar gratis och andra är inte det. Kolla in Shopify App Store-listningen för varje app som du installerar för att se om det finns några avgifter kopplade till den.