Orderdistributionsinställningar

Du kan manuellt markera ordrar som distribuerade i din Shopify-admin, men det innebär att du måste ändra orderstatusen för varje köp som görs i din butik. Om dina kunder tar sina inköp med dem när de lämnar butiken är det lättare att automatiskt markera dina ordrar som distribuerade från Shopify POS-appen.

Aktivera automatisk orderhantering i Shopify POS för iPad

Du kan markera nya ordrar som distribuerade.

Steg:

1. Från Shopify POS trycker du på Butik och sedan på Inställningar.

2. Aktivera alternativet Markera order som distribuerad:

Alternativet Distribuera alltid order —  Shopify POS för iPad

Aktivera automatisk orderhantering i Shopify POS för iPhone

Du kan markera nya ordrar som distribuerade.

Steg:

1. Från Shopify POS trycker du på Butik och sen på Inställningar.

2. Aktivera alternativet Markera order som distribuerad:

Alternativet Markera order som distribuerade —  Shopify POS för iPhone

Aktivera automatisk orderhantering i Shopify POS för Android

Du kan markera nya ordrar som distribuerade.

Steg:

1. Från Shopify POS trycker du på Butik och sen på Inställningar.

2. Aktivera Markera ordrar som uppfyllda:

Alternativet Markera order som distribuerade —  Shopify POS för Android