Automatisk låsning av iPad-skärmen

Om du använder Shopify POS och din butik är på Shopify-planen eller högre kan du ställa in din iPad till att låsas efter en period av inaktivitet eller när en försäljning är avslutad. Du eller någon annan medarbetare måste ange en fyrsiffrig PIN-kod för att låsa upp skärmen.

Obs! Om din butik inte är på Shopify-planen eller högre kommer din skärm att låsas automatiskt i enlighet med tidsgränsinställningarna du har konfigurerat för din iPad.

Steg:

1. Från Shopify POS trycker du på Butik och sen på Inställningar.

2. Tryck på Automatisk låsning av skärmen.

3. Gör antingen en eller båda följande saker:

- Tryck på ett tidsalternativ för att låsa skärmen efter en period av inaktivitet. - Aktivera alternativet Automatisk låsning efter försäljning genom att trycka på växlingsknappen för att låsa skärmen när en försäljning är klar.

1. Tryck på vänsterpilen för att återgå till sidan Allmänna inställningar.