POS-kvitton

Sidan Betalning genomförd visas efter det att du har tagit betalt för en beställning. På sidan Betalning genomförd har du några alternativ:

Alternativ för försäljningskvitton för POS
Att skicka ett e-postkvitto till kunden Tryck på E-postkvitto för att ange en e-postadress och tryck sedan på Skicka.
Att skicka ett textkvitto Tryck på Text-kvitto för att ange ett telefonnummer, inklusive riktnummer, och tryck sedan på Skicka.
Att skriva ut ett kvitto Tryck på Skriv ut kvitto. Detta alternativ är endast tillgängligt om du använder Shopify POS för iPad, din butik är på Shopify-planen eller högre och du har en kvittoskrivare ansluten.
För att återgå till produkt- och kundvagnssidan Tryck på klar.

Skriv ut kvitton automatiskt

Om du använder Shopify POS på Shopify-planen eller högre och du har en kvittoskrivare installerad kan du aktivera automatisk utskrift av kvitton. Den standardinställda kvittoskrivaren måste vara tillgänglig, och inte offline, för att automatisk utskrift av kvitton ska fungera. Du kan ställa in den standardinställda kvittoskrivarenoch välja vilken skrivare som helst som du har installerat.

Steg:

1. Från Shopify POS trycker du på Butik och sen på Inställningar.

2. I avsnittet Kvittoinställningar aktiverar du alternativet Skriv alltid ut kvitton:

Skriv ut ett kvitto igen

Du kan skriva ut ett kvitto från beställningssidan.

Steg:

1. Från Shopify POS, tryck på Beställningar.

2. Tryck på den beställning som du vill skriva ut ett kvitto för.

3. Tryck på Kvitto och tryck sedan på Skriv ut kvitto.

Skapa presentkortskvitton

Obs! Alternativet för presentkortskvitto visas bara om du har kvittoskrivaren.

På sidan Beställning i Shopify POS kan du skriva ut ett presentkortskvitto. Alternativet för presentkortskvitto visar inte dina produktpriser.

Steg:

1. Tryck på den beställning du vill uppdatera från fönstret Beställning.

2. Tryck på Skriv ut presentkortskvitto.