Ange personalens tillstånd för Shopify POS

Anställda som skapas i Shopify-admin kan logga in till Shopify POS med sina egna autentiseringsuppgifter endast om de har nödvändiga tillstånd. Om du är butiksägare, eller har ett konto med full administratörsbehörighet, kan du Visa och ändra dina anställdas kontotillstånd från sidan Plan och behörigheter eller Kontoinställningar i din Shopify-admin.

Obligatoriska personaltillstånd för iPad och iPhone

Shopify-anställda som skapas i Shopify-admin behöver full åtkomst för att logga in på Shopify POS för iPad och iPhone. Om du vill veta mer om hur du ändrar tillstånd till dina medarbetare, se Personaltillstånd.

Obligatoriska personaltillstånd för Android

Shopify-anställda som skapats i Shopify admin behöver de obligatoriska minsta kontotillstånden i din Shopify-admin för att logga in på Shopify POS för Android. Din medarbetare måste ha minst följande tillstånd:

• Start (Hem)
  • Ordrar
  • Beställningsutkast
  • Produkter
  • Kunder
  • Inställningar
  • Platser

Om du vill veta mer om hur du ändrar tillstånd för dina medarbetare, se Personaltillstånd.