Ange personalens tillstånd för Shopify POS

Personal som skapas i Shopify-administratören kan logga in på Shopify POS med sina egna inloggningsuppgifter endast om de har de nödvändiga behörigheterna. För att ge personal åtkomst till Shopify POS går du till sidan inställningar > Plan och behörigheter i Shopify-administratören och väljer sedan Ge Point of sale-åtkomst till personalen.

Shopify-personal som skapas i Shopify-administratören behöver Shopify POS-inloggningskrav för att logga in på Shopify POS. Om personal inte har alla nödvändiga behörigheter kan de bara använda en PIN-kod för att logga in efter det att en medarbetare som har de nödvändiga behörigheterna först har loggat in.

Om du är butiksägare eller har behörigheten Hantera inställningar kan du ändra personalbehörigheter i din Shopify-administratör.