Shopify för detaljhandel

I Shopify planen eller högre, kan du använda tillagd maskinvara med Shopify POS för att skapa en komplett upplevelse för detaljhandelsbutik. Du kan använda en streckkodsläsare för att skriva ut streckkoder för dina produkter och sedan lägga till produkter i varukorgen genom att scanna deras streckkod med en streckkodsläsare. Du kan också använda en kvittoskrivare för att skriva ut kvitton och presentkvitton.

Shopify-planen eller högre ger dig också funktioner som hjälper dig att hantera din butik, såsom kassaskift, kontantspårning, medarbetar-PINs och sparade varukorgar.

Obs! Du behöver inte ha Shopify-planen eller högre för att använda Shopify POS grundläggande funktioner. Läs mer om Shopify POS grundläggande funktioner.

Shopify POS-planer

Butiksfunktionerna som finns i Shopify-planen eller högre är avsedda att hjälpa dig att skapa en fullständig detaljhandelsupplevelse, och majoriteten av funktionerna fungerar bara med Shopify POS för iPad. Om du vill använda Shopify POS för iPhone eller Android så kan du uppgradera till Shopify-planen eller högre för att använda kortläsare för kort med magnetremsa med tredjeparts-gateways som stöds.

I Shopify POS för iPad ger Shopify-planen eller högre dig följande extra funktioner:

Shopify POS plan-funktioner
Funktion Definition
Maskinvara Anslut med extra butiksmaskinvara såsom kvittoskrivare, kassalåda eller streckkodsläsare. Du kan återanvända din egen detaljhandelsmaskinvara om den stöds av Shopify.
Moneris-kortläsare Om din butik är baserad i Kanada kan du använda Moneris-kortläsaren för att acceptera kredit-och betalkortsbetalningar, inklusive Interac.
Skriv ut kvitton Skriv ut anpassade kvitton i kassan.
Gåvokvitton Ge dina kunder ett presentkvitto.
Betalningsleverantörer som stöds av POS Använd kortläsare från en betalningsleverantör som stöds av POS.
Kassaskift Använd kassaskift för att regelbundet balansera din kassalåda och hålla medarbetare ansvariga för de pengar som de har hanterat.
Kontantspårning Spåra din kontantväxelkassa och summera dagliga kassabelopp.
PIN-koder för personalen Lägg till obegränsat antal anställda med PIN-koder.
Personalbehörigheter Aktivera begränsade tillstånd för anställda som har en POS PIN.
Sparade varukorgar Spara en varukorg under utcheckningen och hämta den senare.

Shopify-planen eller högre ger support i appen för följande maskinvarukomponenter: