Lägg till, redigera eller ta bort en anteckning från en Shopify POS-order

Orderanteckningar visas på orderns informationssida och är användbara för att bifoga ytterligare information om en order.

Om en kund ger dig särskilda instruktioner, eller om det är något som du eller din medarbetare behöver komma ihåg som gäller en specifik order, kan du bifoga en anteckning till ordern vid betalning i kassan. Du kan även lägga till en anteckning i en slutförd order från skärmen för Ordrar på Shopify POS vid ett senare tillfälle.

Anteckningar är i allmänhet för internt bruk. Om du vill visa orderanteckningar för en kund kan du inkludera dem på dina kvitton.

Lägg till en anteckning till en order som fortfarande finns i varukorgen

Följ dessa steg för att lägga till en anteckning till en order i kassan:

1. Från varukorgen trycker du på knappen Fler åtgärder.
  2. Tryck på Lägg till anteckning.
  3. Ange din anteckning och tryck sedan på Spara.

Redigera en anteckning

Följ dessa steg för att redigera en anteckning från en order som fortfarande finns i varukorgen:

1. Tryck på Redigera anteckning.
  2. Ange dina ändringar nu. Tryck på Spara för att uppdatera anteckningen.

Radera en anteckning

Följ dessa steg för att radera en anteckning från en order:

1. Tryck på Redigera anteckning.
  2. Tryck på Radera anteckning.