Lägg till eller ta bort en varukorgsanteckning för en Shopify POS-order

Om en kund har gett dig särskilda instruktioner, eller om det finns något avseende en specifik order som du eller din medarbetare behöver komma ihåg, kan du bifoga en anteckning till ordern vid utcheckningen. Du kan även lägga till en anteckning i en slutförd order från skärmen Shopify POS ordrar vid ett senare tillfälle.

Lägg till en anteckning medan ordern fortfarande finns i varukorgen

Du kan lägga till en anteckning till en order som fortfarande finns i varukorgen.

Steg:

1. I varukorgsdelen på sidan produkter och kundvagn trycker du på knappen ... i det övre högra hörnet:

Knapp för varukorgsbricka iPad - Shopify POS

2. Tryck på Lägg till anteckning.

3. Ange anteckningen och tryck sedan på klar.

Ta bort en varukorgsanteckning

Du kan ta bort en varukorgsanteckning från en order medan den fortfarande finns i varukorgen.

Steg:

1. Om du inte kan se varukorgsanteckningen, tryck på knappen ... längst upp till höger i varukorgsdelen på skärmen:

Knapp för varukorgsbricka iPad - Shopify POS

2. Tryck på --symbolen bredvid anteckningen:

Radera anteckning iPad - Shopify POS

3. När symbolen blir röd, tryck på den igen.

Lägg till en anteckning till en order

Du kan lägga till en anteckning i en order från kvittoskärmen i slutet av transaktionen.

Steg:

1. Klicka på Lägg till anteckningfrån kvittoskärmen i Shopify POS-appen:

Lägg till anteckning till order iPhone - Shopify POS

2. Ange anteckningen och tryck sedan på klar.

Lägg till en anteckning till en order

Du kan lägga till en anteckning i en order från kvittoskärmen i slutet av transaktionen.

Steg:

1. Klicka på Lägg till anteckningfrån kvittoskärmen i Shopify POS-appen:

Lägg till anteckning till order Android - Shopify POS

2. Ange din anteckning.

3. Klicka på kryssrutan för att lägga till din anteckning i ordern.