Presentkortsöversikt

Observera: Presentkort är tillfälligt tillgängliga för försäljning för alla planer för att hjälpa dig att minska effekterna av det nuvarande läget. För mer information, se Lägga till eller uppdatera presentkortsprodukter.

För att sälja och lösa in digitala presentkort med Shopify POS måste du uppfylla följande krav:

Om du vill kunna sälja och lösa in fysiska presentkort måste du även aktivera Fysiska presentkort i Shopify POS

Obs! Du kan använda Shopify POS för Android för att lösa in fysiska presentkort, men inte för att sälja dem. Att sälja fysiska presentkort är för närvarande begränsat till iPad och iPhone.

Försäljningskanaler som stöder presentkort

Kunderna kan lösa in sina presentkort i vilken som helst av dina försäljningskanaler som använder Shopifys utcheckningskassor:

• Webbutik
  • Köpknapp
  • Pinterest
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS