Felsökning av appen Shopify POS

Om du upplever prestandaproblem med appen Shopify POS finns det några vanliga steg som du kan vidta för att felsöka.

Shopify rekommenderar att du inte raderar och installerar om Shopify POS-appen om du stöter på några problem. Om du raderar appen förlorar du de apploggar som vi använder när vi ger dig teknisk hjälp, och du förlorar alla sparade data såsom kassaskiften och sparade varukorgar.

Shopify POS-appen fungerar på följande enheter:

Enheter som fungerar med Shopify kassasystem-app
Enhet Beskrivning
iPhone iPhone 5 eller senare, med iOS 11.4 eller senare
iPad Air Generation 2 eller senare, med iOS 11.4 eller senare
iPad Generation 5 eller senare, med iOS 11.4 eller senare
iPad Mini Generation 2 eller senare, med iOS 11.4 eller senare
iPad Pro Alla iPad Pro-modeller med iOS 11.4 eller senare
Android Android-enhet som har version 5.0 (Lollipop) eller högre

Obs! Shopify POS-appen stöder inte iOS betaversioner.