Rabatter för artiklar

En radartikelrabatt (eller produktspecifik rabatt) är en rabatt som tillämpas på en enda produkt i en order.

Du måste tillämpa rabatter för orderradsartiklar manuellt eftersom rabattkoder inte kan användas för dessa på Shopify POS.

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

Tillämpa en radartikelrabatt

1. I Shopify POS trycker du på produktens namn.

2. Tryck på Tillämpa rabatt.

3. Tryck på Belopp, Procentandel (%) eller Prisjustering.

4. Fyll i fälten och tryck på Spara.

5. Tryck på Spara.

Produktpriset i varukorgen uppdateras när rabatten tillämpas. Det vanliga detaljhandelsvärdet för produkten visas under det rabatterade priset.

Redigera en radartikelrabatt

1. I Shopify POS trycker du på produktens namn.

2. Tryck på Tillämpa rabatt.

3. Redigera rabatten och tryck på Spara.

4. Klicka på Spara.

Ta bort en radartikelrabatt

1. I Shopify POS trycker du på produktens namn.

2. Tryck på Tillämpa rabatt.

3. Tryck på Radera rabatt och Spara.