Komma igång med Shopify POS

Innan du påbörjar försäljning via Shopify POS-appen måste du välja den Shopify-plan som passar bäst för ditt företag, köpa och ansluta all POS-maskinvara som du behöver och ställa in POS-appen för att acceptera betalningar. Du kan använda Shopify POS grundläggande funktioner i alla Shopify-planer utan extra kostnad. Om du vill ha extra detaljhandelsfunktioner måste du använda Shopify POS Pro.

I det här avsnittet

Shopify POS-planer

Obs! Det helt nya Shopify POS är för närvarande inte tillgängligt på Android-enheter.

Shopify POS Pro ger dig följande extra funktioner:

Funktioner i Shopify POS Pro
Funktion Definition
Analyser Daglig försäljningsanalysrapport för Shopify POS.
Kontantspårning Spåra din kontantväxelkassa och summera dagliga kassabelopp.
Appen Customer View Visa kassainformation för dina Shopify POS-kunder med appen Customer View.
Anpassa kvitton Anpassa mallen för dina utskrivna kvitton.
Skicka varukorgsinformation till kunden Använd mejla varukorg för Shopify POS för att skicka varukorgsuppgifterna och låta dem betala via e-post.
Byten Byt ut en returnerad artikel mot en ny artikel med Shopify POS.
försäljning tillskrivning Använd försäljningstillskrivning i Shopify-admin så att du kan spåra personalens försäljningsprestationer.
Spara och hämta ordrar spara en ofullständig transaktion på Shopify POS tills senare.
Skicka beställningar till din kunds startsida Välj leveransadressen eller fraktpriserna för en order i Shopify POS kundvagn för att skicka ordern till kundens adress.
Personaltillstånd Aktivera tillstånd för personal som har en POS PIN.
Stocky Använd Stocky för prognoser på efterfrågan, inköpsordrar, lagerinventeringar och lageröverföringar för att hålla koll på vilket lager du behöver och vilken lagernivå du har.
Obegränsat antal medarbetare endast för POS Skapa och redigera endast POS-medarbetare för Shopify POS.