Komma igång med Shopify POS

Innan du påbörjar försäljning via Shopify POS-appen måste du välja den Shopify-prenumerationsplan som passar bäst för ditt företag, köpa och ansluta all POS-maskinvara som du behöver och ställa in POS-appen för att acceptera betalningar. Du kan använda Shopify POS grundläggande funktioner i alla Shopify-prenumerationsplaner utan extra kostnad. Om du vill ha extra detaljhandelsfunktioner måste du använda Shopify POS Pro.

I det här avsnittet

Shopify POS-app-prenumerationer

Obs! Det helt nya Shopify POS är för närvarande inte tillgängligt på Android-enheter.

Shopify erbjuder två prenumerationer för POS-app som kan passa dina detaljhandelsbehov. Om du vill ha mer information om prissättning, gå till POS-funktioner. Se följande tabell för att jämföra funktionerna som erbjuds i Shopify POS Lite och Shopify POS Pro:

Shopify POS-funktioner och prenumerationer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integrerad maskinvara för betalning med Shopify Payments (endast Kanada, Irland, Storbritannien och USA)
Integration av icke-betalningsrelaterad maskinvara för detaljhandeln
Anpassningsbara, smarta rutnät
Lägg till/redigera kundprofiler
Appen Customer View
Varulager, ordrar och kundhantering på flera platser
Kvitton via e-post/SMS
Egenutskrivna kvitton
Rabattkoder och manuella rabatter ($,%)
Att sälja och lösa in presentkort
Streckkodsläsning med kamera
Anpassad försäljning
Kontantbetalningar offline
Personal-PIN-koder (baserat på Shopify-plan)
Personalbehörigheter och personalhantering
Obegränsat antal medarbetare endast för POS
försäljning tillskrivning
Återbetalningar
Byten
Kontantspårning
Spara/hämta varukorg
E-postvarukorg
Skicka till bostad
Lokal upphämtningsdistribution
Lokal leveransdistribution
Avancerad lagerhantering med Stocky
Dagliga försäljningsrapporter
Analys av detaljhandelsbutik i appen