Hantera din POS-app-prenumeration

Shopify POS är en app som möjliggör att du kan sälja dina produkter på olika platser, inklusive i fysiska butiker, på marknader och i popup-butiker. POS-appen synkroniseras med Shopify för att spåra dina ordrar och ditt lager på alla dina detaljhandelsplatser, i webbshopen och i andra aktiva försäljningskanaler.

Den här artikeln innehåller instruktioner om hur du hanterar din POS-app-prenumeration för varje plats, så att du kan välja den prenumeration som bäst passar dina detaljhandelsbehov.

Hantera din POS-prenumeration för varje plats

Du kan uppgradera eller nedgradera dina kassasystemsprenumerationer efter plats för att säkerställa att dina butiker har den prenumeration som bäst passar deras behov.

Steg:

Shopify POS Pro-fakturering

Shopify POS Pro faktureras separat för varje aktiverad plats. Du kan välja mellan månadsvis eller årlig faktureringsperiod. För mer information om faktureringscykler, se appens faktureringscykler.

Om du vill veta mer om hur du väljer en POS-prenumeration för dina platser, se platshantering.