Platshantering

En plats är en fysisk plats eller en app där du gör någon av eller alla följande aktiviteter: säljer produkter, levererar eller distribuerar beställningar och lagervaror. En plats kan vara en detaljhandelsbutik, ett lager, en popup-butik eller en dropshipper. Med flera platser har du bättre översikt över företagets lagervaror.

Mest platshantering hanteras från din Shopify-admin. Därifrån kan du lägga till, radera, redigera och aktivera/inaktivera dina platser efter behov.

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

Välj plats för Shopify POS-enhet

Du kan hantera dina enhetsplatser direkt i appen Shopify POS. Du kan även begränsa åtkomsten till platsinställningarna på iPad genom att aktivera begränsade personaltillstånd.

När du installerar Shopify POS-appen på en enhet ska du se till att duväljer din plats så att rätt skattesats tillämpas.

Steg:

1. Från Shopify POS trycker du på > Inställningar > Alla platser.

2. Tryck på namnet på POS-platsen.

3. Tryck på Byt för att bekräfta ändringen eller Avbryt för att gå tillbaka.