Organisera din startskärm genom att lägga till brickor

Startsidan i Shopify POS-appen innehåller ett smart rutnät som innehåller en uppsättning konfigurerbara brickor som visar olika resurser. Du kan lägga till brickor som representerar produkter, produktserier, tredjepartsappar eller funktioner som ofta behöver kommas åt. Du kan lägga till ytterligare sidor och gruppera brickor på dessa sidor samt ordna om brickornas position på varje sida.

Om du vill lägga till brickor måste du vara butiksägare eller en medarbetare med full behörighet till butiken.

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

Lägg till paneler

1. På startskärmen i appen Shopify POS trycker du på Lägg till bricka i rutnätet.

2. Välj den artikel som du vill lägga till på din startsida från den tillgängliga listan.

3. Lägg till ytterligare brickor och tryck sedan på Klar.

Ta bort brickor

1. På startskärmen i Shopify POS-appen, tryck på och håll in en bricka tills den börjar skaka.

2. Tryck på x i hörnet av brickan och tryck sedan på ta bort.

3. Tryck på Klar.