Kassalåda för Shopify POS

Modellnummer: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Såvida du inte bara bearbetar kontantlösa betalningar bör du få en säker och pålitlig kassalåda för din detaljhandel.

Stödda kassalådor

Shopify stöder följande kassalådor:

Köpställen för stödda kassalådor

Du kan köpa en kassalåda som stöds från Shopify Hardware Store i USA, Kanada, Storbritannienoch Irland.

Du kan även köpa de stödda kassalådorna från många auktoriserade återförsäljare.

Installera kassalådan

Om du använder Winfall Cash Drawer kan du se installationsvideon på tillverkarens webbplats.

Om du använder antingen kassalådan Star Micronics eller APG Vasario, ta en titt på denna installationsvideo:

Anslut kassalådan till kvittoskrivaren med hjälp av den medföljande kassalådan. Den större änden av kabeln ansluts till kassalådan och den mindre änden av kabeln ansluts till kvittoskrivaren.

Öppna kassalådan

Du kan öppna kassalådan manuellt med hjälp av de inkluderade nycklarna eller trådlöst från iPad. IPad ansluts till kassalådan via kvittoskrivaren, och kassalådan öppnas automatiskt efter varje försäljning, eller om du trycker på Ingen försäljning från Shopify POS-appen.

OBS! Du måste ansluta kassalådan till samma trådlösa nätverk som din iPad.

Testa anslutningen till kassalådan

När du har konfigurerat kvittoskrivaren och din kassalådan kan du kontrollera att anslutningen mellan dem fungerar.

Steg:

1. Tryck på = och sedan på Inställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara.

3. Tryck på skrivaren som du vill testa.

4. Tryck på Testa kassalådan. Kassalådan bör öppnas.

Vanliga problem

För att undvika vanliga problem, se till att du kontrollerar följande:

• Kassalådan är ansluten till kvittoskrivaren

• Kvittoskrivaren har papper

• Kvittoskrivaren är korrekt kopplad till iPad

• Du använder kassalådan som du fick i hårdvarupaketet för att ansluta kassalådan till skrivaren.

Om du trycker på Ingen försäljning på produkter och varukorgssidan, och kassalådan inte öppnas, är det troligt att det är ett problem med kassalådan. Kontakta vårt supportteam.