iPad-stativ för Shopify POS

Shopify stöder en rad dedikerade iPad-stativ för att underlätta visning och interaktion, oavsett om du står vid en disk eller går omkring i din butik.

När du köper ett detaljhandelsanpassat paket från Shopify kan du ange vilken typ av stativ du behöver när en order görs.

Obs! Du kan använda andra stativ, men bara de som listas här ingår i vår supportpolicy.

Shopify Retail Stand för iPads på 9,7 tum.

Shopify Retail Stand är endast tillgängligt för handlare i USA och Kanada.

Shopify Retail Stand

Shopify Retail Stand är designad för betalningar i kassan.

Stativet har två delar: ett fodral för iPad och en bas.

För att montera stativet sätter du in iPad i höljet och fäster sedan höljet till basen. För att permanent bulta stativet till en bänkskiva kan du köpa en monteringssats från Shopifys hårdvaruaffär i USA och Kanada. Monteringssatsen ingår automatiskt när du köper Shopifys anpassade återförsäljarkit i USA och Kanada.

IPad-avgifter när den är på basen. Du kan även ladda andra enheter, till exempel dockningsstationen för Tap & Chip Reader genom att använda USB-portarna på basen. Portarna är bäst för att ladda upp enheter med mindre batterier, till exempel kortläsare och telefoner.

När en kund betalar kan du vrida iPad mot dem så att de kan godkänna betalningen eller ange sin e-postadress.

Shopify Retail Stand är kompatibel med följande iPads på 9,7 tum:

• iPad (5:e och 6:e generationen)

• iPad Pro (9,7 tum)

• iPad Air

• iPad Air 2

Ställ in Shopify Retail Stand

1. Ta bort ändstycket från fodralet.

2. Sätt in iPad i fodralet.

3. Byt ut ändstycket.

4. Valfritt: Montera stativet på en bänkskiva genom att använda två M5-bultar. Du måste borra hålen i bänkskivan och sätta in bultarna underifrån i stativet.

5. Anslut nätadaptern.

6. Lägg till höljet över laddningskontakterna på basen för att montera det. Justera magneterna på höljet och basen tills de ansluts.

7. Flytta skjutreglaget till låspositionen på basens baksida för att förhindra att höljet tas bort från basen.

@Rest iPad Stand från Heckler Design

Modellnummer: HDAR118 eller H234 - Endast tillgänglig i Kanada.

Stativet @Rest passar alla iPad-enheter och gör det möjligt för dig att använda en visningsvinkel på 30 eller 60 grader. Den är tillverkad av tjockt stål och är utformad för att sitta på plats där du använder den mest.

Installera @Rest iPad Stand

Följ dessa steg för att installera Rest iPad Stand.

Steg:

1. Fäst de fyra självhäftande fötterna på stativets botten för att skydda bänkskivan.

2. Vrid stativet åt höger upp och bestäm vilken sida du ska vila din iPad på. Den ena ger dig en visningsvinkel på 30 grader och den andra 60 grader.

3. Sätt i de två vilopinnarna i hålen på den sida du har valt.

4. Valfritt: Du kan fästa den stora självhäftande dynan på stativet innan du sätter iPad på plats, men det är inte nödvändigt.

Se installationsvideon på tillverkarens webbplats för mer information.

WindFall-stativ för iPad Air och iPad Mini

Modellnummer (iPad 9,7"): H458 – tillgänglig i alla Shopifys maskinvarubutiker.
Modellnummer (iPad Mini): H434 – tillgänglig i alla Shopifys maskinvarubutiker.
Modellnummer (iPad 10,2"): H600 – tillgänglig i alla Shopifys maskinvarubutiker.
Modellnummer (iPad 10,5"): H498 – tillgänglig i alla Shopifys maskinvarubutiker.
Modellnummer (iPad 12,9"): H384 – tillgänglig i alla Shopifys maskinvarubutiker.
Modellnummer (iPad 12,9" 3:e generationen): H549 – tillgänglig endast i Kanada och USA.

Shopify stöder den listade WindFall iPad Air-stativ och Windfall iPad Mini-stativ från Heckler design. Stativen innehåller en dold kabeldragning så att du kan hålla din iPad påslagen hela dagen.

iPad Air POS-stativ

Installera WindFall-stativet

WindFall-stativet har olika tillbehör så att du kan välja hur du ställer in ditt POS-system. Om din stativ har en PivotTable rekommenderar vi att du installerar den istället för att fästa gummifötterna. PivotTable vrider din Shopify POS-skärm 360 grader vilket gör det lättare att rotera din iPad mot en kund under kassaprocessen.

Se videon om Windfall iPad Air-stativ på YouTube om du vill ha mer information om hur du installerar ditt iPad-stativ, .

Om PivotTable inte roterar

Du kanske har plastfötterna och PivotTable installerade samtidigt. Ta bort fötterna eftersom de förhindrar att PivotTable roterar.

Lås ditt Windfall iPad-stativ på en yta för att förhindra stöld

Windfall iPad-stativet stöder kabellåset Kensington ClickSafe som är tillgängligt från Kensington eller Heckler Design. Kabellåset är inte tillgängligt via någon av Shopifys hårdvaruaffärer.

Låset fästs på Windfall iPad-stativet och kabeln lindas runt en fysisk yta (till exempel ett bordsben). Varje lås har en individuell nyckel för maximalt skydd.

Fäst ditt Windfall iPad-stativ på en plan yta

För långsiktig placering, använd den dubbelsidiga, självhäftande skivan som medföljer stativet.

PivotTable har en fastsugningsteknik för att fästa på en yta. Detta är en icke-permanent lösning. Genom att försiktigt trycka ner PivotTable kan du skapa tillräckligt med sugkraft för att fästa Windfall iPad-stativet på en plan yta.

Fler tillbehör för iPad-stativet

Shopify säljer inte tillbehör till stativen, men du kan köpa dem från Heckler Design eller från en allmän hårdvaruhandel.