Hårdvarukit för Shopify POS

Om du använder Shopify POS kan du köpa ett hårdvarupaket för att få igång din butik. Ett hårdvarupaket samlar ihop kompatibla komponenter till ett rabatterat pris.

Shopify Retail Kit

Obs! Shopify Retail Kit är endast tillgängligt för handlare som är baserade i USA och Kanada.

Du kan använda Shopify Retail Kit i alla Shopify-prenumerationsplaner.

Paketet innehåller Shopify-hårdvara som är utformad för kredittransaktioner i din butik:

Du kan även köpa de enskilda komponenterna från Shopify Hardware Store i USA och Kanada.

Installation och konfiguration

Installationsanvisningar levereras med paketet.

Vi tillhandahåller även installationsanvisningar för de enskilda maskinvarukomponenterna.

Anpassat paket

Paketet innehåller allt du behöver för att acceptera kontant betalning, kreditkort och skriva ut kvitton:

Du kan även köpa de enskilda komponenterna från de ursprungliga leverantörerna eller återförsäljarna.

Installation och konfiguration

Installationsanvisningar levereras med paketet. Du kan också Ladda ner en PDF-kopia.

Vi tillhandahåller även installationsanvisningar för de enskilda maskinvarukomponenterna.

Allt-i-ett-paket

En allt-i-ett-paket är allt du behöver för en fullständig detaljhandelskonfiguration. Den innehåller följande maskinvara:

• mPOP kombinerad kvittoskrivare och kassalåda med streckkodsläsare
  • iPad Air med LTE och stativ
  • Chip- och magnetkortsläsare
  • kvittopapper

För att använda allt i ett-paketet måste du ha aktiverat Shopify Payments på ditt konto.

Kontanttung paket

Det kontanttunga paketet innehåller en stor, säker kassalåda och är idealiskt för butiker som förväntar sig en stor mängd kontantbetalningar. Den innehåller följande maskinvara:

• Kassalåda på 13"
  • Bluetooth-kvittoskrivare
  • iPad Air med en LTE-nätverksanslutning och stativ
  • Chip- och magnetkortsläsare
  • kvittopapper

För att använda det kontanttunga paketet måste du ha aktiverat Shopify Payments på ditt konto.

Kontantlöst paket

Det kontantlösa paketet är bäst för butiker som endast accepterar kreditkortsbetalningar. Den innehåller följande maskinvara:

• iPad Air med LTE och stativ
  • Chip- och magnetkortsläsare

För att använda det kontantlösa paketet måste du ha aktiverat Shopify Payments på ditt konto.