Översikt, presentkort i Shopify kassasystem

Krav

För att sälja och lösa in digitala presentkort med Shopify POS måste du uppfylla följande krav:

Om du vill sälja och lösa in fysiska presentkort måste du också aktivera inställningen utfärdande digitala eller fysiska presentkort i Shopify kassasystem-appen.

Fysiska presentkort

Fysiska presentkort är förutformade plastkort med förtilldelade koder som du skannar vid inköpet.

Du kan välja din design och beställa anpassningsbara fysiska presentkort från Shopifys maskinvaruaffär i länder som stöds.

Försäljningskanaler som stöder presentkort

Kunderna kan lösa in sina presentkort i vilken som helst av dina försäljningskanaler som använder Shopifys utcheckningskassor:

• Webbshop
  • Köpknapp
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS