Vanliga frågor om Köpknappar

Kan jag lägga till en Köpknapp I min Shopify-webbutik?
Det är inte rekommenderat att lägga till Köpknappar i din Shopify-webbutik eller Shopify-blogg eftersom de kan orsaka problem med varukorgen för webbutiken.

Hur tar jag bort Köpknappskanalen från min Shopify-admin?
Från sidan Försäljningskanaler klickar du på papperskorgen bredvid Köpknapp.

Hur tar jag bort en köpknapp från min webbsida?
Radera den inbäddade koden som du har lagt till på din webbsida.

Kan jag uppdatera en befintlig Köpknapp för att visa en annan produkt?
Ja, genom att redigera den inbäddade koden. Du kan ändra attributet ID i den inbäddade koden för att motsvara en annan produkt. Annars måste du skapa en ny Köpknapp i Shopify som innehåller den produkt du vill ha och sedan generera en ny inbäddningskod för att ersätta den inbäddade koden för den tidigare Köpknappen.

Vad kan fältet för ytterligare information användas till när jag skapar en Köpknapp?
Fältet för ytterligare information gör att du kan kommunicera ett meddelande till dina kunder. Kunderna ser meddelandet i varukorgen. Ett exempel på ett meddelande kan vara att skatter beräknas i kassan.

Hur kan jag ändra utseendet på en befintlig köpknapp?
Det enklaste sättet att ändra utseende eller inställningar för en befintlig köpknapp är att återskapa den och ersätta den befintliga koden med den nya koden. Ett annat alternativ är att anlita en Shopify-expert eller följa denna avancerade handledning för att göra ändringarna.

Varför fungerar inte min Köpknapp med min app?
Köpknappar är inte kompatibla med appar från Shopify App Store. Om du till exempel har en app för produktgranskning kommer den inte att fungera med en Köpknapp.

Var kan jag skapa en kassalänk?
Du måste vara på detaljsidan för produkten för att kunna skapa en kassalänk. Om du vill ha information om hur du skapar en kassalänk, se Kassalänkar.