Behandla ordrar från Facebook

Ordrar som kunderna gör från din Facebooksida lyder under ditt företags publicerade policyer eftersom betalningar för dessa ordrar behandlas av Shopifys kassa.

Identifiera Facebook-ordrar

Ordrar som har gjorts på Facebook och synkroniserats med Shopify genom Facebook Shop visas på ordersidan i Shopify. Ordrar visas cirka en timme efter att de har gjorts. Du kan filtrera dina ordrar för att endast visa ordrar som gjorts via Facebook.

Steg:

1. Från din Shopify admin, gå till ordrar.
    1. Klicka på Fler filter > Försäljningskanal. 4. Välj Facebook Shop. 4. Klicka på Klar. 5. På ordersidan klickar du på ordernumret för den order du vill visa.