Behandla ordrar från Facebook

Ordrar som kunderna gör från din Facebooksida lyder under ditt företags publicerade policyer eftersom betalningar för dessa ordrar behandlas av Shopifys kassa.

Identifiera Facebook-ordrar

Ordrar som har gjorts på Facebook och synkroniserats med Shopify genom att använda Facebook Shop visas på ordersidan i Shopify. Ordrar visas cirka en timme efter att de har gjorts.

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Ordrar.
    1. Öppna rullgardinsmenyn Filtrera ordrar. 3. Välj Försäljningskanal och Facebook Shop. 4. Klicka på Lägg till filter. 5. Från ordersidan klickar du på ordernumret för den order du vill visa.