Aviseringar

Med din butik följer e-postmallar som du kan anpassa med din logotyp och varumärkesaccentfärg. Du kan välja att få e-postmeddelanden skickade till dig, din personal eller dina kunder, baserat på inställningen för dina orderaviseringar.

Din butik innehåller SMS-meddelanden för beställningsbekräftelser när din företagsadress ligger i ett av följande länder:

• Australien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Irland
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • Nya Zeeland
  • Spanien
  • Storbritannien
  • USA

Mer information om SMS-aviseringar.

Du kan visa och uppdatera butikens meddelandeinställningar från sidan med inställningar för Meddelanden i din Shopify-admin.

Din butiks e-postmeddelanden till kunder stöds av alla större e-postklienter, inklusive:

• Apple Mail 8,9
  • Outlook 2007 och senare
  • Thunderbird
  • iOS Mail för iPad och iPhone
  • Gmail för Android
  • AOL Mail
  • Gmail (webb-app)
  • Office 365
  • Yahoo! Mail
  • Outlook.com