Dynamiska kassaknappar

Kunderna kan använda den dynamiska kassaknappen för att snabbt köpa den produkt de tittar på. De hoppar över kundvagnen och slutför betalningen med den betalningsmetod som visas på knappen. Knappen ändras dynamiskt för att återspegla kundens föredragna accelererade betalningsmetod.

Två exempel på produktsidor som visar dynamiska kassaknappar. En sida visar en icke-varumärkt knapp med texten ”Köp nu”. Den andra sidan visar en varumärkt knapp med ”Köp med texten PayPal”.

Knappen visas bredvid knappen Lägg till i kundvagnen och kan användas för att endast köpa enstaka varianter av en produkt. Till exempel kan en kund använda en dynamisk kassaknapp för att köpa två röda t-shirts, men inte en röd t-shirt och en blå t-shirt.

Den typ av dynamiska kassaknappar som visas för dina kunder beror på följande faktorer:

Det finns två olika typer av dynamiska kassaknappar:

• Icke-varumärkta - Dessa knappar visar Köp nu text. När en kund klickar på en icke-varumärkt knapp, hoppar de över kundvagnen och går till Shopify-kassan.
  • Varumärkt – Dessa knappar visar logotypen för en snabbkassa från tredje part. När en kund klickar på en varumärkt knapp, slutför de sin betalning med snabbkassan. Följande snabbkassamöjligheter från tredje parter är tillgängliga:

Endast de betalningsmetoder som du har aktiverat i dina betalningsinställningar visas som alternativ för dina kunder. Om du inte har en tredjepartsmetod för snabbkassa aktiverad visas endast den icke-varumärkta knappen.