Dynamiska kassaknappar

Kunderna kan använda den dynamiska kassaknappen för att snabbt köpa den produkt de tittar på. De hoppar över kundvagnen och slutför betalningen med den kassametod som visas på knappen. Knappen ändras dynamiskt för att återspegla kundens föredragna accelererade kassametod.

Två exempel på produktsidor som visar dynamiska kassaknappar. En sida visar en icke-varumärkt knapp med

Knappen visas bredvid knappen Lägg till i kundvagnen och kan användas för att endast köpa enstaka varianter av en produkt. Till exempel kan en kund använda en dynamisk kassaknapp för att köpa två röda t-shirts, men inte en röd t-shirt och en blå t-shirt.

Kassametoden som visas på knappen beror på några faktorer:

Det finns två olika typer av dynamiska kassaknappar:

• Icke-varumärkta - Dessa knappar visar Köp nu text. När en kund klickar på en icke-varumärkt knapp, hoppar de över kundvagnen och går till Shopify-kassan.

• Varumärkt - Dessa knappar visar logotypen för en tredje parts kassametod. När en kund klickar på en varumärkt knapp, slutför de sin betalning med den accelererade kassan. Följande snabbkassamöjligheter från tredje parter är tillgängliga:

Endast de betalningsmetoder som du har aktiverat i dina betalningsinställningar visas som alternativ för dina kunder. Om du inte har en tredjepartsaccelererad kassametod aktiverad visas endast den icke-varumärkta knappen.

När en varumärkt knapp visas, finns det en länk till Fler betalningsalternativ under knappen. Kunderna kan klicka på den här länken för att få fram ett fönster som visar alla tillgängliga betalningsalternativ för din online-butik. Fönstret innehåller ett fält för presentkort och rabattkoder:

Fönstret Beställningsöversikt för dynamiska kassaknappar

Om din online-butik inte innehåller ytterligare betalningsmöjligheter och om din butik inte använder rabattkoder eller presentkort, så tar länken Fler betalningsalternativ kunderna till det första steget i kassan.

In this section