Anpassa dynamiska kassaknappar

Du kan anpassa färgerna och teckensnittet på dina icke-varumärkta dynamiska kassaknappar för att passa din online-butik. Det är inte möjligt att anpassa de varumärkta versionerna av knapparna.

Innan du anpassar dina dynamiska kassaknappar, se till att du lägger till dem i din online-butik.

Anpassa färgen på dina dynamiska kassaknappar

Steg:

1. Hitta det tema som du vill redigera och klicka på Anpassa.

2. Klicka på Temainställningar.

3. Klicka på Färger.

4. Redigera inställningen som påverkar bakgrundsfärgen och inställningen som påverkar textfärgen på den dynamiska kassaknappen. De specifika inställningarna varierar från tema till tema.

5. Klicka på Spara.

Anpassa teckensnittet på dina dynamiska kassaknappar

Steg:

1. Hitta det tema som du vill redigera och klicka på Anpassa.

2. Klicka på Temainställningar.

3. Klicka på Typografi.

4. Redigera typografiinställningen som påverkar texten på den dynamiska kassaknappen. Den specifika inställningen varierar från tema till tema.