Stängt för semester

Även om Shopify inte har en semesterinställning finns det två sätt att tillfälligt stänga din butik för allmänheten.

Tillfällig lösning: Lösenordsskydda din butik

Om du tillfälligt vill stoppa besökare från att komma in på din butik kan du lösenordsskydda din online-butik. Lösenordsskydd innebär att kunder utan lösenord inte kommer kunna:

• Gå till din webbplats
  • Visa produkter
  • Slutförda beställningar

När en kund navigerar till din webbplats kommer de att se en lösenordssida och ett meddelande som förklarar varför butiken tillfälligt är stängd:

Lösenordssidan

Läs om hur du aktiverar och anpassar lösenordssidan i Lösenordsskydd för din online-butik.

Långsiktig lösning: Pausa din butik

Att pausa din butik inaktiverar kassan men din butik är fortfarande online och tillgänglig för besökare. Du kan pausa din butik från Kontoinställningarna i din Shopify-admin under Avbryt eller pausa din butik. Om du pausar din butik sänks din prenumerationsavgift till $14 per månad.

Lär dig hur du pausar din butik i Att pausa eller stänga din butik.