Stängt för semester

Även om Shopify inte har en semesterinställning finns det två sätt att tillfälligt stänga din butik för allmänheten.

Tillfällig lösning: Lösenordsskydda din butik

Om du tillfälligt vill stoppa besökare från att komma in på din butik kan du lösenordsskydda din online-butik. Lösenordsskydd innebär att kunder utan lösenord inte kommer kunna:

• Gå till din webbplats
  • Visa produkter
  • Slutförda beställningar

När en kund navigerar till din webbplats kommer de att se en lösenordssida och ett meddelande som förklarar varför butiken tillfälligt är stängd:

Lösenordssidan

Läs om hur du aktiverar och anpassar lösenordssidan i Lösenordsskydd för din online-butik.

Långsiktig lösning: Pausa din butik

Om du sätter din butik på paus inaktiveras kassan men din butik är online och tillgänglig för besökare. Du kan pausa din butik från Plan och behörighet eller Kontoinställningar för din Shopify-admin. Om du pausar din butik sänks din prenumerationsavgift till $14 per månad.

Lär dig hur du pausar din butik i Att pausa eller stänga din butik.