Konfigurera din profil

I Handshake ser detaljhandlare en profil för din butik. Du kan anpassa din profil genom att lägga till din logotyp och en sidhuvudsbild samt lägga till dina företagsuppgifter så att detaljhandlare kan få mer information om ditt varumärke och hur de kan kontakta dig. Din profil är synlig för alla återförsäljare på Handshake.com.

Anpassa din leverantörsprofil

Sidhuvudsbilden och logotypen som du laddar upp måste vara mindre än 20 MB och endast PNG- eller JPG-filer accepteras. Den rekommenderade storleken för en sidhuvudsbild är 2048 x 550 pixlar och den rekommenderade storleken för en logotyp är 400x240 pixlar. Bilden beskärs automatiskt från mitten av bilden. Du kan inte justera bildens position efter bilden har laddats upp.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Profil.
  2. Lägg till en sidhuvudsbild:

1. I Anpassa, klicka Ladda upp bild.
    2. Välj en bild från din dator.
  3. Lägg till en logotyp

1. Klicka på Ladda upp logotyp under Anpassa.
    2. Välj en bild från din dator.
  4. Klicka på Spara.

Du kan förhandsgranska hur din leverantörsprofil kommer att leta efter återförsäljare i avsnittet Anpassningar.

Lägg till mer information om ditt varumärke

För att särskilja dig från andra företag kan du lägga till extra information om ditt varumärke i din Handshake-profil. I beskrivningen kan du lägga till information om varumärkets visioner, syfte och berättelse. Du kan även lägga till dina Facebook- och Instagramkontouppgifter så att kunder kan hitta och följa dig på sociala medier.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör, gå till Handshake > Profil.
  2. Ange ditt varumärkes namn, beskrivning och e-postadress i Detaljer. Din e-postadress är endast synlig för registrerade återförsäljare.
  3. Valfritt: Lägg till kontouppgifter för Facebook och Instagram.