Lägga till spårningsinformation

Du kan lägga till spårningsnummer och förväntat ankomstdatum till en skickad inkommande överföring i appen för Shopifys distributionsnätverk. Kontakta dem för att få spårningsnumret om din leverantör skickar överföringen direkt till distributionscentret. Om du inte har ett spårningsnummer måste du lägga till annan spårningsinformation. Lägg till ett PRO-nummer om din försändelse är mindre än en full transportlastning (LTL). Lägg till en fraktsedel (BOL) om din försändelse är en full transportlastning (FTL).

Låt distributionscentret veta när du avser att genomföra en lageröverföring genom att lägga till spårningsinformation efter att du har packat, märkt och skickat dina produkter.

Lägg till spårningsinformation

Spårningsnumret eller informationen visas på sidan för en individuell inkommande överföring.

Se till att du lägger till ett beräknat ankomstdatum så snart du vet när distributionscentret kan förvänta sig att din leverans anländer.

Steg:

1. Gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Lägg till spårningsnummeri avsnittet Spårningsinformation.
  4. Ange spårningsnummer, PRO-nummer eller BOL.
  5. Välj bud i rullgardinsmenyn Bud. Om ditt bud inte är listat väljer du sedan Övrigt och anger spårnings-URL manuellt.
  6. Klicka på Spara spårningsnummer.

Lägg till ett beräknat ankomstdatum

1. Gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Inkommande överföringar och öppna den skickade överföringen.
  3. Klicka på Lägg till beräknat ankomstdatum i avsnittet Spårningsinformation.
  4. Välj det datum när du förväntar dig att överföringen ska anlända till distributionscentret.
  5. Klicka på Spara datum.