Hantera distributionsförfrågningar

En distributionsbegäran är en post med de artiklar som Shopifys distributionsnätverk (SFN) distribuerar baserat på en kunds order i din Shopify-administratör. En distributionsbegäran innehåller de artiklar som SFN behöver plocka och packa för att helt eller delvis slutföra distributionerna för en Shopify-order.

Det kan finnas mer än en distributionsbegäran för en order. Om en order till exempel behöver distribueras från lagervaror som lagras i flera distributionscenter kan ordern inkludera flera distributionsförfrågningar per order.

• En distributionsförfrågan som lagts innan deadline kommer att distribueras samma dag.
  • En distributionsförfrågan som lagts efter deadline kommer att distribueras nästa dag.
Beräknad leveranstid för ordrar från SFN
Orderuppgifter Beräknad leveranstid
Inhemsk standarddistribution 3 dagar eller mindre med tillgängligt lager
Inhemsk distribution Alaska, Hawaii och amerikanska territorier 5 dagar eller färre
Internationell distribution 15 dagar eller mindre

En banneravisering visas i din SFN-app om en distributionsförfrågan kräver din uppmärksamhet.

Du kan komma åt dina distributionsförfrågningar i din SFN-app genom att klicka på Visa alla i avsnittet Öppna distributionsförfrågningar.