Ställ in dina fraktkostnader och -metoder

Efter att du har valt fraktzoner till vilka du vill skicka dina produkter kan du välja vilka metoder du kommer att använda för att skicka kunders order till dem. Du kan erbjuda flera leveransmetoder för en zon så att dina kunder kan välja mellan olika leveranstider och kostnader i utcheckningskassan:

• Skapa prisbaserade eller viktbaserade fraktkostnader för vanliga portotjänster.
  • Om planen för din butik är Advanced Shopify eller högre kan du erbjuda beräknade fraktkostnader från USPS, Canada Post, FedEx, UPS och övriga transportföretag. Beräknade priser är tillgängliga för alla planer om du använder Shopify Shipping.
  • Välj från tillgängliga distributions- och dropshipping-tjänster som skickar dina order åt dig.

Observera! Om du hanterar ditt lager vid flera platser måste du erbjuda fasta fraktkostnader eller samma fraktkostnader från alla dina platser.

Du konfigurerar butikens alla fraktkostnader och -metoder från inställningssidan Leverans. Beroende på kundens adress och orderinformationen avgör dessa inställningar vilka leveransmetoder dina kunder ser i kassan.

I detta avsnitt