Specialanpassade distributionstjänster

Med Shopify kan du använda en distributionstjänst förutsatt att lagret du använder kan behandla order via e-post. Om de behöver ytterligare kontakt kan du anlita en Shopify partner för att utveckla en anpassad app.

Aktivera en distributionstjänst

Steg:

Ställ in dina produkter som ska distribueras av din anpassade tjänst

Steg:

1. Gå till butikens Produktsida och välj den produkt som ska distribueras av den anpassade tjänsten.
  2. Gå till avsnittet Lager och välj den distributionstjänst du vill använda från rullgardinsmenyn Lager kommer förvaras på.
  3. Tryck på Spara för att spara dina ändringar.

Skicka en distributionsförfrågan till din anpassade distributionstjänst

Markera ordern som distribuerad från din Shopify-admin när du är redo att låta din anpassade distributionstjänst att skicka en order.

Radera en anpassad distributionstjänst

Om du inte längre vill använda en viss distributionstjänst måste du se till att kunderna inte ser dessa priser i utcheckningskassan. Om ditt konto hos distributionstjänsten är i gott skick kan du när som helst återaktivera tjänsten.