Lägg till en distributionstjänst

Med Shopify kan du använda en distributionstjänst förutsatt att lagret du använder kan behandla order via e-post. Om de behöver mer kontakt än så kan du arbeta med en Shopify Expert API-utvecklare för att utveckla en anpassad app.

Aktivera en distributionstjänst

Steg:

1. Gå till avsnittet Fler leveransmetoder > avsnittet Anpassa orderdistribution och klicka på Lägg till distributionstjänst.

2. I formuläret anger du:

- namnet på din vanliga distributör - E-postadressen till din anpassade distributör.

När du markerar en artikel eller order som distribuerad via ditt Shopify-administratörskonto skickas ett e-postmeddelande med all orderinformation till distributören så att de kan distribuera den åt dig.

1. Klicka på Lägg till distributionstjänst.

Välj vilka produkter som ska distribueras av din anpassade tjänst

Om du använder en distributionstjänst från tredje part för en produkt kan du inte lagra den produkten vid de platser som du själv hanterar.

Steg:

1. Gå till butikens Produktsida och välj den produkt som ska distribueras av den anpassade tjänsten.

2. Gå till avsnittet Lager och välj den distributionstjänst som du vill använda från rullgardinsmenyn Lager hanterat av.

3. Tryck på Spara för att spara dina ändringar.

Skicka sålda artiklar till anpassad distribution

En distributionstjänst kommer inte att leverera en artikel åt dig förrän du markerar ordern som distribuerad via ditt Shopify-administratörskonto.