Radera en distributionstjänst

Om du inte längre vill använda en viss distributionstjänst måste du se till att kunderna inte ser dessa priser i utcheckningskassan. Om ditt konto hos distributionstjänsten är i gott skick kan du när som helst återaktivera tjänsten.

Steg:

1. Klicka på Redigera bredvid distributionstjänsten som du vill radera i avsnittet Ytterligare leveransmetoder >Anpassad distributionstjänst.

2. Klicka på Radera.

3. Välj en ny plats som kommer att ärva den lagrade inventeringen och icke-avslutade order som är tilldelade till den här platsen.

4. Klicka på Radera.

5. Klicka på Radera för att bekräfta.

Obs! Om du inte ser en Inaktivera-knapp bredvid den distributionstjänst du vill inaktivera kan du hitta den på sidan Appar i din Shopify-admin i stället.