Ladda ner dina produkt- och flyttetiketter för att skicka produkter till Shopifys distributionsnätverk

När du har valt en leveransmetod för att skicka dina produkter till Shopifys distributionsnätverk (SFN) måste du ladda ner etiketterna för din försändelse.

Varje leverans som du skickar till SFN måste innehålla följande etiketter:

• Produktetiketter som identifierar vilka produkter som är förpackade inuti en låda.
  • Flyttetiketter som identifierar din försändelse när den anländer till ett SFN-distributionscenter.

Se till att du laddar ner, skriver ut och bifogar etiketterna för alla produkter som ingår i din försändelse, för att undvika fel, förseningar och avgifter för icke-efterlevnad. För information om rätt etikettplacering för din leveransmetod, se riktlinjerna för små paket och fraktförsändelser.

Ladda ner dina SFN-produktetiketter

1. Från SFN-appen går du till Inkommande flyttar och väljer sedan en skickad inkommande flytt.
  2. Om du inte har valt en leveransmetod i avsnittet Välj en leveransmetod väljer du ett av följande alternativ:

• LITET PAKET
    • FRAKT
  3. I avsnittet Förpackning och etikettering väljer du Produktetiketter.

4. Välj den etikettstorlek som skrivaren stöder.

5. Klicka på Ladda ner etiketter.

När du har laddat ner och skrivit ut dina produktetiketter ska du packa och märka dina produkter enligt förpacknings- och etiketteringsriktlinjerna för din leveransmetod:

Ladda ner dina SFN-flyttetiketter

1. Från SFN-appen går du till Inkommande flyttar och väljer sedan en skickad inkommande flytt.
  2. Om du inte har valt en leveransmetod i avsnittet Välj en leveransmetod väljer du ett av följande alternativ:

• LITET PAKET
    • FRAKT
  3. I avsnittet Packning och etikettering väljer du Flyttetiketter.

4. Välj den etikettstorlek som skrivaren stöder.

5. Klicka på Ladda ner etiketter.

När du har laddat ner och skrivit ut dina överföringsetiketter, packa och märk din försändelse enligt förpacknings- och etiketteringsriktlinjerna för din leveransmetod: