Lageraviseringar för Shopifys distributionsnätverk

Du kan ställa in aviseringar för att påminna dig om att skicka mer lager till Shopifys distributionsnätverk (SFN) när dina lagernivåer är låga. När du ställer in en lageravisering väljer du när du vill aviseras baserat på förväntat antal dagar kvar i lager.

Du får ett meddelande när antalet dagar med lagervaror för en variant understiger det minsta antal som du har angett. Lageraviseringar visas i din SFN-app i flikarna Översikt och Lager.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. I avsnittet Lagerinställningar anger du det minsta antalet lagerdagar du behöver för dina produkter.