Få tillgång till avgifter för Shopifys distributionsnätverk

Avgifter från Shopifys distributionsnätverk (SFN) läggs till din Shopify-faktura så att du inte behöver spåra flera kvitton.

En sammanställning av dina avgifter hittar du på din månatliga Shopify-faktura.

Steg:

1. Gå till Inställningar > Fakturering i din Shopify-admin.
  2. Klicka på den faktura som du vill komma åt i avsnittet Senaste fakturor.
  3. Klicka på avsnittet Appar i fakturan.

För en mer detaljerad sammanställning över dina tidigare avgifter i SFN-appen klickar du på Fakturering > Exportera till CSV. Fyra CSV-filer laddas ner till din dator i en zip-fil:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv

Öppna filerna för en mer detaljerad sammanställning av varje kostnadstyp.