Få tillgång till avgifter för Shopifys distributionsnätverk

Du kan komma åt dina nuvarande och tidigare månadsutdrag för Avgifter för Shopifys distributionsnätverk (SFN) på sidan Avgifter i din SFN-app. Detaljerade kostnader för varje distributionsförfrågan visas i avsnittet distributionskostnad.

Alla dina SFN-avgifter läggs också till din Shopify-faktura, så du behöver inte spåra flera kvitton.

Få tillgång till SFN-avgifter

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Avgifter.
  3. Valfritt: Om du vill få tillgång till de detaljerade avgifterna väljer du en månad i avsnittet Månad hittills eller Tidigare avgifter och klickar sedan på Visa detaljer.

Exportera tidigare SFN-avgifter

För att få en detaljerad sammanställning av dina avgifter kan du exportera avgifter från tidigare månader som CSV-filer till din dator.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Shopifys distributionsnätverk.
  2. Klicka på Avgifter.
  3. Klicka på Exportera i avsnittet Tidigare avgifter.

Följande CSV-filer laddas ner till din dator i en ZIP-fil:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv