Ytterligare logistiktjänster som Shopify Fulfillment Network (SFN) kan ansluta dig till

Shopify erbjuder en uppsättning distributionstjänster och logistiktjänster för att tillgodose dina specifika affärsbehov. Shopifys logistiknätverk inkluderar tjänster som erbjuds av Shopify Fulfillment Network (SFN), Flexport och 6 River Systems (6RS).

På den här sidan

SFN

SFN är en distributionstjänst som du kan använda för att lagra ditt lager och distribuera ordrar. Du kan använda SFN för att minska friktionen och komplexiteten i dina distributionsprocesser och logistikprocesser.

Att välja SFN

Att välja SFN är det bästa valet när:

• Du använder Shopify för att driva din butik.
  • Du letar efter ett enkelt alternativ för att förenkla din frakt och leverans.

Flexport

Flexport använder maskininlärning och optimeringsteknik för att bygga upp sitt distributionsnätverk vilket gör att vem som helst, var som helst, kan erbjuda snabba och kostnadseffektiva leveranser till sina kunder. Flexport är en smidig logistiklösning som ger dig kontroll från början till slut och som du kan förlita dig på. Detta, i kombination med transparent och prisvärd prissättning, kan hjälpa dig att öka försäljningen.

Välja Flexport

Att välja Flexport är det bästa valet när:

• Du använder Shopify eller en handelsplattform som inte är Shopify för att driva din butik.
  • Du behöver mer komplexa leveranstjänster såsom förberedelser av produkter, frakttjänster, lagringslösningar eller grossisthandel.

6 River Systems

6 River Systems erbjuder olika distributionslösningar som effektiviserar hela arbetsflödet, förbättrar den operationella effektiviteten och förutsägbarheten, optimerar arbetet och ger dig möjlighet att konkurrera genom logistik i flera kanaler.

Du kan använda verktyg som erbjuds av 6 River Systems för att maximera din distributionsverksamhet. Om du till exempel anläggningsansvarig kan du använda deras lagerhanteringssystem eller Chuck.

• Lagerhanteringssystemen gör att du kan ha översyn över och hantera lagerförteckningen i dina lager.
  • Chuck är en autonom mobil robot som använder maskininlärning och artificiell intelligens (AI) för att hjälpa dig att öka effektiviteten och exaktheten genom att hjälpa dig med alla undanplocknings-, plocknings-, räknings-, påfyllnings- och sorteringsuppgifter.

Att välja 6 River Systems

Att välja 6 River Systems är det bästa valet när:

• Du vill skapa ditt eget lager.
  • Du behöver lagerteknologi.
  • Du redan driver och hanterar en distributionsanläggning.