Shopifys distributionsnätverk

Bild på rutor med orden readiness hub

I år äger Black Friday Cyber Monday (BFCM) rum den 25-28 november 2022. Shopifys distributionsnätverk och transportörer förbereder sig för hög aktivitet i nätverket under BFCM-helgen och under julhandeln.

Du kan vidta viktiga åtgärder för att konfigurera din Shopify-butik och förbereda ditt företag för BFCM. Var medveten om viktiga datum och eventuella uppdateringar i de tjänster som tillhandahålls av SFN och budföretag.

Fyll i din plan för högre verksamhet under BFCM 2022 för ditt företag för att hjälpa SFN att säkerställa att dina distributionscentra är redo att stödja dig under BFCM. Informationen i din plan för högre verksamhet hjälper SFN att korrekt planera för fraktsäsongen för att säkerställa att dina distributionscentra har resurser och kan optimera för snabbast möjliga leverans till dina kunder.

SFN-support finns tillgänglig för att hjälpa till att besvara frågor om SFN.Om du vill diskutera din marknadsförings- och hanteringsstrategi för BFCM, kontakta SFN-kontohanteringsteam.

Du kan även granska Shopifys säsongsförsäljningsguide för tips och idéer om hur du marknadsför din butik under BFCM och julhandeln.