Visa Shopify Shipping-priser för dina kunder i utcheckningskassan.

Obs! Shopify Shipping är tillgängligt för order som skickas från distributionsplatser i USA (USPS, DHL Express och UPS) och Kanada (Canada Post).

Om du använder Shopify Shipping kan du visa dina kunder beräknade fraktkostnader i kassan. Som standard kan du lägga till beräknade fraktkostnader från USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post.

Du får olika rabatter på ordinarie fraktkostnader beroende på vilken Shopify-plan du har valt.

Visa beräknade priser i utcheckningskassan

Om du använder Shopify Shipping kan du visa dina kunder beräknade fraktpriser från USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post i utcheckningskassan.

Steg:

1. I avsnittet Zoner och priser klickar du på Redigera bredvid fraktzonen som du vill lägga till fraktkostnaden till:

Klicka på
    Om du vill lägga till en kostnad i en ny zon måste du först skapa en ny fraktzon.

2. Klicka på Lägg till pris i avsnittet Beräknade priser:

Klicka på

3. I dialogrutan väljer du det transportföretag du vill lägga till i rullgardinsmenyn Välj ett transportföretag:

Välj en transportör i rullgardinsmenyn

4. I avsnittet Tjänster, markerar du postklasserna som du vill erbjuda till dina kunder:

Markera postklasserna du vill lägga till

5. Markera Erbjuda nya frakttjänster automatiskt när de blir tillgängliga i avsnittet Framtida tjänster för att inkludera nya postklasser som standard när de blir tillgängliga.

6. Valfritt! Höj det beräknade priset genom att ange ett kontant- eller procentvärde i avsnittet Prisjusteringar:

Lägg till ett prishöjningsvärde

7. Klicka på Klar.

8. Klicka på Spara.

Nästa steg