Visa Shopify Shipping-priser för dina kunder i utcheckningskassan.

Obs! Shopify Shipping är tillgängligt för order som skickas från distributionsplatser i USA (USPS, DHL Express och UPS) och Kanada (Canada Post).

Om du använder Shopify Shipping kan du visa dina kunder beräknade fraktkostnader i kassan. Som standard kan du lägga till beräknade fraktkostnader från USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post.

Du får olika rabatter på ordinarie fraktkostnader beroende på vilken Shopify-plan du har valt.

Visa beräknade priser i utcheckningskassan

Om du använder Shopify Shipping kan du visa dina kunder beräknade fraktpriser från USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post i utcheckningskassan.

OBS! den här sidan gäller endast för butiker som har funktionen Leveransprofiler aktiverad. Om avsnittet Fraktprofiler inte finns på sidan för leveransinställningar , bör du istället hänvisa till de tidigare leveransinställningarna .

Steg:

1. Gå till Inställningar > Leverans i ditt Shopify-administratörskonto.
  2. Bredvid leveransprofilen där du vill lägga till en fraktkostnad klickar du på Hantera priser.
  3. Bredvid zonen där du vill lägga till en kostnad klickar du på Lägg till kostnad.
  4. Välj Använd bud eller app för att beräkna priser.
  5. Välj den leveransservice som du vill lägga till beräknade priser för, i rullgardinsmenyn.
  6. Välj leveransmetoder från den frakttjänsten som du vill tillhandahålla som alternativ för dina kunder vid kassan.
  7. Valfritt: Välj om du automatiskt ska erbjuda nya tjänster som frakttjänsten har tillgängliga på marknaden.
  8. Valfritt: Lägg till alla hanteringsavgifter som du vill i den beräknade kursen.
  9. Klicka på Spara.

Nästa steg