Stödda webbläsare

Du måste använda en uppdaterad webbläsare för att kunna använda Shopify. Om du inte använder den senaste versionen av din webbläsare kanske du inte kan komma åt din Shopify-administratör eller använda alla dess funktioner. Besök Shopify med den senaste versionen av Google Chrome för bästa resultat.

Shopify stöder de senaste två versionerna av alla stora webbläsare, om inte annat anges. Några webbläsare som ofta används för att besöka Shopify är:

Om din webbläsare visar ett meddelande om att du behöver uppdatera webbläsaren när du försöker besöka Shopify, ska du uppdatera webbläsaren genom att följa uppmaningarna på skärmen. Om meddelandet fortfarande visas när du har uppdaterat webbläsaren måste du rensa cacheminnet. Läs Så här rensar du cacheminnet i din webbläsare för mer information om hur du rensar cacheminnet i olika webbläsare.