Stödda webbläsare

Shopify kräver en uppdaterad webbläsare för att garantera att du kan använda alla Shopify-funktioner. Shopify stöder för närvarande de senaste två versionerna av alla webbläsare, om inte annat anges.

Webbläsare som stöds av Shopify inkluderar:

Om du försöker visa Shopify och du får ett meddelande om att uppdatera din webbläsare, uppdatera din webbläsare genom att följa anvisningarna på skärmen. Om du har uppdaterat din webbläsare men fortfarande ser meddelandet ska du rensa cacheminnet i din webbläsare.

Så här rensar du cacheminnet

Stegen för att rensa cacheminnet varierar beroende på din webbläsare. Om du vill ha mer information, se Så här rensar du cookies i Chrome, Firefox, Safari och andra webbläsare.