Lägg till ordertaggar

Åtgärden Lägg till ordertaggar lägger till en tagg till order som utlöser arbetsflödet.

Fält

Åtgärden Lägg till ordertaggar innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Lägg till ordertaggar.
Fält Beskrivning
Taggar Taggarna som ska läggas till i en order. Taggar är skiftlägeskänsliga. Gör något av följande för att lägga till flera taggar:
  • Ange varje tagg separat genom att skriva taggen och sedan trycka på entertangenten.
  • Ange flera taggar på en gång genom att separera dem med kommatecken. Mellanslag mellan kommatecken tas bort.

Till exempel, om du anger tagg1,tagg2,tagg3 och sedan trycker på entertangenten blir det tagg1,tagg2,tagg3 som först visas i åtgärder. När åtgärden genomförs, läggs tre separata taggar till: tagg1, tagg2 och tagg 3.

Förutom att lägga till separata taggar genom att trycka på enter-tangenten för varje, är det viktigt att notera att taggar också delas upp med kommatecken. Så att skriva tag1,tag2 kommer att visas i användargränssnittet som tag1, tag2 i ett enda block, men kommer att tillämpa 2 taggar (tag1 och tag2). Detta har fördelar i den flytande kan producera en kommaseparerad lista med taggar och få alla att tillämpas (även om den funktionen i själva verket är trasig på FlowV2 just nu).

Utlösare

Åtgärden Lägg till ordertaggar har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Fältet Order-ID identifierar ordern där du ska lägga till taggar. Order-ID är inställd som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Lägg till ordertaggar kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en tagg när en order skapas

I det här exempelarbetsflödet läggs new-taggen till för alla nyskapade ordrar.

API-uppgifter

Granska tagsAdd-mutationen för mer information.