Lägg till produkttaggar

Åtgärden Lägg till produkttaggar lägger till en tagg till produkten som utlöser arbetsflödet.

Fält

Åtgärden Lägg till produkttaggar innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Lägg till produkttaggar.
Fält Beskrivning
Taggar Taggarna som ska läggas till en produkt. Taggar är skiftlägeskänsliga. Gör något av följande för att lägga till flera taggar:
  • Ange varje tagg separat genom att skriva taggen och sedan trycka på entertangenten.
  • Ange flera taggar på en gång genom att separera dem med kommatecken. Mellanslag mellan kommatecken tas bort.

Till exempel, om du anger tagg1,tagg2,tagg3 och sedan trycker på enter-tangenten blir det tagg1,tagg2,tagg3 som först visas i åtgärder. När åtgärden genomförs, läggs tre separata taggar till: tagg1, tagg2 och tagg 3.

Utlösare

Åtgärden Lägg till produkttaggar har ett dolt fält tillagt av utlösaren. Det här fältet, produkt-ID,identifierar produkten som du vill lägga taggar till. Produkt-ID är inställt som standard och kan inte ändras.

Åtgärden Lägg till produkttaggar kan användas i arbetsflöden som börjar med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en taggar när en produkt läggs till i butiken

I det här arbetsflödet läggs new arrival till för alla nyskapade produkter.

API-uppgifter

Granska tagsAdd-mutationen för mer information.