Skapa URL-omdirigering

Åtgärden Skapa omdirigerings-URL skapar en omdirigerings-URL som överför trafik från en webbsida till en annan.

På den här sidan

Fält

Åtgärden Skapa omdirigerings-URL innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Skapa omdirigerings-URL.
Fält Beskrivning
Väg Krävs. URL som kunderna omdirigeras bort från. URL som används i det här fältet måste representera en befintlig URL i din butik.
Mål Krävs. URL som kunder omdirigeras till. URL som används i det här fältet kan vara en befintlig URL i butiken eller en extern destination.
Skriv över befintlig omdirigering När det är markerat skapas en omdirigering även om det redan finns en omdirigering för den ursprungliga URL:en som kunderna omdirigeras bort från.

Utlösare

Åtgärden Skapa omdirigerings-URL kan användas i alla arbetsflöden.

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som omdirigerar besökare från en raderad produkt till en annan sida

I det här arbetsflödet skapas en URL-omdirigering när en produkt raderas. Omdirigeringen skickar besökare från den raderade produktsidan till en sida med mer information om utgångna produkter.

Arbetsflödet använder den raderade produktens title egenskaper att generera URL:en som kunderna omdirigeras bort från. Observera att om produkten hade ett anpassat användarnamn eller en URL innan den raderades kanske det här arbetsflödet inte fungerar.

API-uppgifter

För mer information, granska urlRedirectCreate-mutationen.